úhlová bruska L 2200 230, 230mm, 2200W, FLEX 492280

Kód: 4721
Značka: FLEX
4 223 Kč 3 490,08 Kč bez DPH
Skladem

Robustní kryt motoru i převodovky. Stabilní a robustní ocelový převod, uložení hřídele chráněno kovovým krytem, zvyšující spolehlivost a životnost. Zadní rukojeť s měkkou vložkou pro bezpečné uchopení. Spínač: s blokováním zapnutí a aretací. Ochrana proti opětovnému spuštění po výpadku proudu. Omezení rozběhového proudu: pro bezpečné spouštění bez přetížení elektrické sítě. Aretace vřetene. Možnost přenastavení ochranného krytu bez použití nástroje. Ochranný kryt pro řezání (389.625) nebo víčko ochranného krytu (446.068) jako možné příslušenství

Detailní informace

Poradenství | MAKITAPRAHA.cz
30 dnů na vrácení zdarma | MAKITAPRAHA.cz
Prověřerné nářadí | MAKITAPRAHA.cz
VLASTNI SERVIS NÁŘADÍ | MAKITAPRAHA.cz

Detailní popis produktu

FLEX L2200 492280 je obouruční úhlová bruska s kotoučem o průměru 230 mm. Disponuje robustním krytem motoru i převodovky, stabilním ocelovým přepadem, zadní rukojetí s měkkou vložkou, spínačem s blokováním zapnutí a aretací, ochranou proti opětovnému spuštění, aretací vřetene a ochranným krytem. Celková hmotnost činí 5,8 kg. filename_75729_l

  • 1× Čelní klíč, BL 5 (100110)
  • 1× Upínací matice, M 14 (100080)
  • 1× Upínací příruba (335282)
  • 1× GU-G D230 64/C L21-6/L24-6 (338729)

Doplňkové parametry

Kategorie: Průměr 230 mm
Záruka: 2 roky
Příkon: 2200 W
Max. průměr kotouče: 230 mm
Počet otáček na prázdno: 6500 1/min
Upnutí nástroje úhlové brusky: M 14
Délka kabelu: 4,0 m
Hmotnost: 5,8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

FLEX Small

 

 

 

 

 

 

 

 

O SPOLEČNOSTI

Vydržet, projevovat plné nasazení, a tak stále znovu slavit úspěch:

to je to, co každý den pohání nejen naše zákazníky, ale i nás. Díky tomu můžeme profesionálním řemeslníkům a specializovaným prodejcům poskytovat elektrické nářadí a služby, s nimiž je práce baví a mohou dosahovat výsledků, na které jsou hrdí.

Jako značka se vyznačujeme chytrými inovacemi a neotřelými řešeními nejrůznějších problémů na staveništi.

My pro vás, vy pro nás – jsme na stejné vlně. Zlepšujeme se, abyste se zlepšili vy, a čím lepší jste vy, tím lepší jsme my. Partnerská výměna zkušeností s vámi coby uživateli je základem mnoha dobrých nápadů, které společně realizujeme. Takto vzniká elektrické nářadí pro skutečné profesionály v oblasti sanací, renovací a modernizací, kovovýroby a automobilového průmyslu / leštění.

Od aku nářadí na 10,8 a 18 V až po síťové stroje a odpovídající příslušenství, od light duty až po heavy duty s nejnovější bezkartáčovou technologií – FLEX nabízí vhodné elektrické nářadí pro mnoho aplikací. Samozřejmostí je pro nás síla a výkon, dlouhá doba provozu a životnost nářadí.

Vyznačujeme se službami s přidanou hodnotou a úzkým vztahem se specializovanými prodejci, vlastním servisem pro opravy, komplexními službami včetně tříleté záruky a neustále rostoucím digitálním know-how – i v mezinárodním měřítku.

Od profesionálů pro profesionály, s bezkonkurenčním výkonem.

Nejste performer.

Jste proformer.

Vítejte v rodině FLEX.

 

3LETÁ ZÁRUKA NA STROJE FLEX

Pro získání 3leté záruky na stroje FLEX je zapotřebí svůj stroj zaregistrovat u flex-tools.com viz. Reklamační a obchodní podmínky

FLEX 3R

Text z https://www.flex-tools.com/cs-cz/sluzby/zaruka

Tříletá záruka FLEX

Naše výrobky procházejí důkladnými kontrolami. FLEX je totiž synonymem nejvyšší kvality. Proto vám můžeme nabídnout tříletou záruku jako bezplatný kompletní balíček pro bezstarostné používání, a to na veškeré elektrické nářadí, lithium-iontové akumulátory, související nabíječky a laserová měřicí zařízení.

Stačí stroj do 30 dnů od nákupu zaregistrovat a získáte následující výhody:
  • záruční lhůta prodloužená na tři roky
  • servisní certifikát, pokud bude potřeba oprava
  • sledování stavu opravy v případě reklamace